Eenmalige onderhoudsbeurt

Zonder ergens aan vast te zitten

Waarom onderhoud?

De meeste installaties die gevestigd zijn in diverse huishoudens zijn vaak erg ingewikkelde installaties. Er komt namelijk veel samen in deze installaties waaronder bijvoorbeeld gas, water, elektra, rookgassen en lucht. U bent er zich misschien niet altijd van bewust, maar de meeste installaties in uw huis zijn dag in dag uit voor u aan het werk. Door uw installaties goed te laten onderhouden voorkomt u het risico op defecten en bespaart u extra veel energie.

Voordelen van onderhoud

  • Voorkomt storing
  • Verruimt de levensduur
  • Verhoogt de veiligheid
  • Resulteert in een beter rendement wat stookkosten bespaart
  • Zorgt voor optimaal comfort zodat u echt kunt genieten van uw huis

Hoe regel ik een onderhoudsbeurt zonder lidmaatschap?

Zekerheid hebben van een optimaal werkende installatie is wel zo fijn. Hiervoor is vaak een abonnement of lidmaatschap noodzakelijk.
Het is aan te raden om bijvoorbeeld uw cv-installatie minimaal elke 2 jaar te laten onderhouden. Omdat onderhoud van zeer groot belang is kiest u zelf wanneer u uw installatie wil laten onderhouden.

 

Piet Bruijn biedt eenmalige onderhoudsbeurten aan. Wanneer u denkt dat het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt kunt u zelf gemakkelijk contact opnemen met een van onze adviseurs via 072-5760730, of plant u zelf een afspraak in via onze handige afspraakplanner.

Het grote voordeel wat u hieruit trekt is dat de activiteiten die worden uitgevoerd eenmalig zijn en u niet verplichten tot het aangaan van een abonnement of lidmaatschap. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om u te helpen op de manier die bij u past.

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie:

  • Nagekeken
  • Grondig schoongemaakt
  • Opnieuw afgesteld
  • Eventuele onvolkomenheden worden hersteld
  • Beschadigde onderdelen worden vervangen.

De werking controleren

Eerst wordt de werking van uw installatie gecontroleerd. Hier letten wij vooral op het meten van de prestaties en uitstoot. Hierna wordt uw installatie getoetst op verschillende veiligheidseisen. Hierbij moet u denken aan controle van gasaansluitingen, afvoerkanalen en beveiligingen. Bij een cv-installatie wordt er ook altijd een rookgasanalyse uitgevoerd.

Na de onderhoudsbeurt

Na de onderhoudsbeurt spreekt onze specialist de bevindingen met u door en krijgt u direct een meetrapport overhandigt. Ook kunt u energiebesparingstips en adviezen voor uw specifieke situatie krijgen van de specialist. Hier kunt u direct van profiteren.

ONZE MENING!?

2020-05-14

Column mei 2020 door Michel Bruijn Van onze klanten krijgen we wel eens de vraag hoe wij “staan” in de... Lees meer >

Remeha Elga Warmtepomp met € 1.700,- subsidie

2020-04-21

De Elga (ELektrische warmtepomp voor de GAsketel) is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De relatief kleine binnenunit... Lees meer >

Huidige salderingsregeling zonnepanelen tot 2023!

2020-03-31

Column maart 2020 door Michel Bruijn Regelmatig krijgen wij de vraag of investeren in zonnepanelen nog wel verstandig... Lees meer >

Aangepaste dienstverlening

2020-03-20

WIJ PASSEN ONZE DIENSTVERLENING AAN: In verband met de strijd tegen het coronavirus nemen wij de volgende... Lees meer >

Moet ik wachten op het ‘warmteplan’ van mijn gemeente?

2020-02-03

Column februari 2020 door Michel Bruijn In het klimaatakkoord is afgesproken dat elke gemeente uiterlijk 2021 een... Lees meer >

Op de hoogte blijven?

Kunnen wij u verder helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat deze informatie nog vragen bij u losmaakt of dat u twijfelt over welk onderhoud het beste voor u geschikt is. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Piet Bruijn helpt u gegarandeerd verder.