Installatie airconditioning

Een prettig woonklimaat is erg belangrijk. Vooral in de zomers, dan wilt u toch ook in een comfortabele verkoelde omgeving ontspannen? Een airco is hiervoor een prima oplossing. U voelt zich niet alleen meer op uw gemak. Het is ook van invloed op de gezondheid van uw gezinsleden.

Een gezond en koel klimaat in iedere type woning

Wij bieden diverse producten aan, afgestemd om uw omgeving.
Onze installaties bestaan uit één of meerdere binnen-unit(s) en een hierop afgestemde buitenunit.
Doordat een airco vocht onttrekt aan de omgevingslucht, is dit een ideale oplossing om bijvoorbeeld schimmels en andere ziektekiemen te reduceren of zelfs te voorkomen. Een andere optie is verkoeling creëren door gebruik te maken van een warmtepomp. Dit is een energiezuinig apparaat dat warmte aan de omgeving onttrekt en omzet in bruikbare warmte voor bijvoorbeeld de verwarming.

Secuur maatwerk

Het monteren en in werking stellen van airconditioning is niet zomaar een simpele klus, hier gaan verschillende stappen aan vooraf.

  1. Omgeving inspecteren
  2. Voorbereiden plaatsen airco
  3. Binnen en buiten unit installeren
  4. Testen en afwerken

Zorgeloos blijven genieten van verkoeling

Regelmatig onderhoud en inspectie is aan te raden als u wilt blijven genieten van constante verkoeling. Het is belangrijk om preventief controle te laten uitvoeren, zodat u volledig kunt vertrouwen op een veilig airco systeem. Laat de service over aan de Piet Bruijn onderhoudsspecialisten. Dan voldoet uw aircosysteem gegarandeerd aan alle eisen die de overheid stelt.

ONZE MENING!?

2020-05-14

Column mei 2020 door Michel Bruijn Van onze klanten krijgen we wel eens de vraag hoe wij “staan” in de... Lees meer >

Remeha Elga Warmtepomp met € 1.700,- subsidie

2020-04-21

De Elga (ELektrische warmtepomp voor de GAsketel) is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De relatief kleine binnenunit... Lees meer >

Huidige salderingsregeling zonnepanelen tot 2023!

2020-03-31

Column maart 2020 door Michel Bruijn Regelmatig krijgen wij de vraag of investeren in zonnepanelen nog wel verstandig... Lees meer >

Op de hoogte blijven?

Kom ik aanmerking voor subsidie?

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een duurzaam energie apparaat. Deze subsidie stimuleert minder gas/energie te verbruiken en meer gebruik te maken van duurzame warmte. Zo wordt energie bespaard en CO2-uitstoot verminderd. Het enige aircosysteem dat aan deze eisen voldoet is de warmtepomp.
U kunt de ISDE alleen in 2016 aanvragen dus wees er snel bij. Wij helpen u graag verder, neemt u gerust contact op met onze specialisten op het gebied van aircosystemen.