Een gezond binnenhuisklimaat

Het goed ventileren van woonruimtes is iets wat vaak vergeten wordt. Terwijl constante ventilatie van uw leefruimte toch erg belangrijk is voor een gezond binnenhuisklimaat. Als dit niet het geval is krijgen vocht, schimmels en schadelijke stoffen de kans (gezondheid)problemen te veroorzaken. Door het laten plaatsen van een modern ventilatiesysteem bent u dit soort problemen te slim af.

Voordelen van moderne ventilatie

In veel huizen zijn nog oude ventilatiesystemen in gebruik. Het probleem met oude ventilatie units is dat deze veelal nog werken met een wisselstroommotor. Deze ventilatiesystemen uit de jaren 70 op wisselstroom verbruiken, in tegenstelling tot modernere ventilatiesystemen, erg veel energie. Piet Bruijn levert stillere en energiezuinigere ventilatiesystemen die zijn voorzien van gelijkstroom. Bovendien is de terugverdientijd van dit soort moderne ventilatiesystemen over het algemeen 3 tot 4 jaar.

Onze kwaliteiten

  • Standaard montage inbegrepen
  • Geen lidmaatschap nodig
  • 24/7 bereikbaar bij nood
  • Vrijblijvend advies
  • Oog op duurzaamheid

Het meeste uit uw woonhuisventilatie halen dankzij maatwerk

Om optimaal maatwerk te kunnen leveren voeren wij kanaalplannen en capaciteitsberekeningen in één plan door. Wij leveren, installeren en onderhouden complete luchtbehandelingsinstallaties waarbij het nameten hiervan een belangrijk aspect is. Dit wordt dan ook zorgvuldig uitgevoerd door onze ventilatiespecialisten. Door middel van afzuigventilatoren kunnen wij ook nog eens uw leefruimte een paar graden afkoelen. Hiermee haalt u het meeste uit uw woonhuisventilatie.

ONZE MENING!?

2020-05-14

Column mei 2020 door Michel Bruijn Van onze klanten krijgen we wel eens de vraag hoe wij “staan” in de... Lees meer >

Remeha Elga Warmtepomp met € 1.700,- subsidie

2020-04-21

De Elga (ELektrische warmtepomp voor de GAsketel) is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De relatief kleine binnenunit... Lees meer >

Huidige salderingsregeling zonnepanelen tot 2023!

2020-03-31

Column maart 2020 door Michel Bruijn Regelmatig krijgen wij de vraag of investeren in zonnepanelen nog wel verstandig... Lees meer >

Op de hoogte blijven?

Uw zorgen uit handen geven

Het onderhoud van de verschillende ventilatiesystemen is van groot belang omdat bij vervuiling deze systemen onjuist presteren. U moet het ventilatiesysteem zien als de longen van uw woning of bedrijfspand. Daarom is het van groot belang uw ventilatiesysteem regelmatig te laten onderhouden. Piet Bruijn neemt uw zorgen uit handen en zorgt voor een complete service van installatie tot onderhoud.