Gas, water en riolering

Gas, water en riolering zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Wees eens eerlijk zou u nog zonder stromend water kunnen?
Precies! We zijn er zo aan gewend geraakt dat we haast niet meer zonder kunnen.

Laat het over aan de specialist

Piet Bruijn is uw specialist op het gebied van gas-, waterleidingen en rioleringen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Of het nu gaat om een verbouwing van de keuken, badkamer of een compleet nieuwe woning. Onze vakmensen leggen de installatie aan en zorgen dat deze vanaf het eerste moment optimaal werkt. Daar laten wij het niet bij, er wordt te allen tijde voldoende nazorg geleverd.

Secuur Maatwerk

Een aantal belangrijke stappen voor en tijdens de installatie:

  • Inspectie verouderde leidingen
  • Sloop of reparatie oude leiding
  • Aansluiten en bevestigen
  • Afwerken van oneffenheden
  • Testen van gas-, water- of afvoerleiding

Primaire levensbehoefte

Het belangrijkste is dat uw drinkwater helder, fris en veilig uit de kraan komt. Onze experts in hun vak zorgen ervoor dat de taphoeveelheid en de druk in orde zijn. Naast de aanleg van nieuwe leidingen kunnen wij u ook een helpende hand toe reiken met problemen omtrent bestaande gas- en waterleidingen.

ONZE MENING!?

2020-05-14

Column mei 2020 door Michel Bruijn Van onze klanten krijgen we wel eens de vraag hoe wij “staan” in de... Lees meer >

Remeha Elga Warmtepomp met € 1.700,- subsidie

2020-04-21

De Elga (ELektrische warmtepomp voor de GAsketel) is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De relatief kleine binnenunit... Lees meer >

Huidige salderingsregeling zonnepanelen tot 2023!

2020-03-31

Column maart 2020 door Michel Bruijn Regelmatig krijgen wij de vraag of investeren in zonnepanelen nog wel verstandig... Lees meer >

Op de hoogte blijven?

Zorgeloos blijven genieten

Piet Bruijn levert preventief onderhoud en service, zodat u nooit meer voor verrassingen komt te staan. Het is van belang om uw leidingen regelmatig te laten controleren door een specialist met de juiste apparatuur.
Voor de gasleidingen maken wij gebruik van duurzame en moderne apparatuur, die meet hoeveel koolmonoxide er vrijkomt en analyseert of de lucht toe- en afvoer op een goede manier is geregeld. Dit zijn een van de vele service punten van Piet Bruijn.