Installatie Elektra

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit onze woning of bedrijfspand, het is een energiebron die wij dagelijks ongemerkt overal voor gebruiken. Daardoor is er in de loop der jaren wel het een en ander veranderd. Door het hogere algemene gebruik zijn de regels enigszins aangescherpt om veiligheid te kunnen garanderen.

Mogelijkheden passend bij uw wensen

Piet Bruijn biedt u verschillende mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Zo is er tegenwoordig een grote vraag naar duurzame energie.
Door gebruik te maken van duurzame energie kunt u naast het feit dat u een steentje bijdraagt aan het milieu ook flink besparen op uw energiekosten. Door bijvoorbeeld het het laten instaleren van PV panelen (zonnestroom) maakt u gebruik van de kracht van de zon. Deze panelen trekken energie uit de uv-stralen en voorzien op die manier uw huis van extra -gratis verkregen- energie.

Uw zorgen probleemloos uit handen geven

Regelmatig onderhoud en inspectie is wel zo veilig. Laat de service over aan Piet Bruijn. Dan voldoet uw elektra gegarandeerd aan alle eisen die de overheid stelt.

Secuur maatwerk

Een goede elektriciteitsinstallatie begint in de meterkast en wordt doorgevoerd naar een nette afwerking in wanden en vloeren. Wij vervangen oudere meterkasten met stoppen door de hedendaagse automaatkasten. Dit is niet alleen veiliger, maar het zorgt er ook voor dat u nooit meer een zekering hoeft te vervangen. Ook maken wij complete woonhuis installaties en zorgen wij voor de bijbehorende tekeningen. Met een verbouwing heeft u met Piet Bruijn een totaalinstallateur in de arm. Verzwaring van uw aansluiting nodig? Tevens regelt het team van Piet Bruijn dit zodat u er geen omkijken naar heeft.

Maatwerk

ONZE MENING!?

2020-05-14

Column mei 2020 door Michel Bruijn Van onze klanten krijgen we wel eens de vraag hoe wij “staan” in de... Lees meer >

Remeha Elga Warmtepomp met € 1.700,- subsidie

2020-04-21

De Elga (ELektrische warmtepomp voor de GAsketel) is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De relatief kleine binnenunit... Lees meer >

Huidige salderingsregeling zonnepanelen tot 2023!

2020-03-31

Column maart 2020 door Michel Bruijn Regelmatig krijgen wij de vraag of investeren in zonnepanelen nog wel verstandig... Lees meer >

Aangepaste dienstverlening

2020-03-20

WIJ PASSEN ONZE DIENSTVERLENING AAN: In verband met de strijd tegen het coronavirus nemen wij de volgende... Lees meer >

Moet ik wachten op het ‘warmteplan’ van mijn gemeente?

2020-02-03

Column februari 2020 door Michel Bruijn In het klimaatakkoord is afgesproken dat elke gemeente uiterlijk 2021 een... Lees meer >

Op de hoogte blijven?

Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een duurzaam energie apparaat. Deze subsidie stimuleert minder gas/energie te verbruiken en meer gebruik te maken van duurzame warmte. Zo wordt energie bespaard en CO2-uitstoot verminderd. U komt in aanmerking voor een subsidie bij het aanschaffen van een warmtepomp, zonneboiler, biomassa ketel en een palletkachel.

U kunt de ISDE voor 31 december 2016 aanvragen. Wij helpen u graag verder, kijk voor meer informatie op onze newsfeed of neem gerust contact op met onze specialisten op het gebied van elektra.