Installatie airconditioning

Een prettig woonklimaat is erg belangrijk. Vooral in de zomers, dan wilt u toch ook in een comfortabele verkoelde omgeving ontspannen? Een airco is hiervoor een prima oplossing. U voelt zich niet alleen meer op uw gemak. Het is ook van invloed op de gezondheid van uw gezinsleden.

Een gezond en koel klimaat in iedere type woning

Wij bieden diverse producten aan, afgestemd om uw omgeving.
Onze installaties bestaan uit één of meerdere binnen-unit(s) en een hierop afgestemde buitenunit.
Doordat een airco vocht onttrekt aan de omgevingslucht, is dit een ideale oplossing om bijvoorbeeld schimmels en andere ziektekiemen te reduceren of zelfs te voorkomen. Een andere optie is verkoeling creëren door gebruik te maken van een warmtepomp. Dit is een energiezuinig apparaat dat warmte aan de omgeving onttrekt en omzet in bruikbare warmte voor bijvoorbeeld de verwarming.

Secuur maatwerk

Het monteren en in werking stellen van airconditioning is niet zomaar een simpele klus, hier gaan verschillende stappen aan vooraf.

  1. Omgeving inspecteren
  2. Voorbereiden plaatsen airco
  3. Binnen en buiten unit installeren
  4. Testen en afwerken

Zorgeloos blijven genieten van verkoeling

Regelmatig onderhoud en inspectie is aan te raden als u wilt blijven genieten van constante verkoeling. Het is belangrijk om preventief controle te laten uitvoeren, zodat u volledig kunt vertrouwen op een veilig airco systeem. Laat de service over aan de Piet Bruijn onderhoudsspecialisten. Dan voldoet uw aircosysteem gegarandeerd aan alle eisen die de overheid stelt.

1.200 Zonnepanelen voor Kramers Zuurkool

2018-12-03

Wat een super gaaf project hebben wij onlangs afgerond! Installatiebedrijf P. Bruijn uit Heerhugowaard installeerde 1.200... Lees meer >

De beste CV-Ketel volgens de consumentenbond

2016-10-28

Consumentenbond kiest de Remeha Tzerra als de beste CV-ketel. De Consumentenbond testte recentelijk een hele reeks cv-ketels. De Remeha Tzerra Plus... Lees meer >

Nieuwe start voor Burg Groep

2016-09-20

De Burg Groep is een groot en internationaal bedrijf. Waarschijnlijk gebruikt u dagelijks de producten van de Burg Groep zonder dat u het door... Lees meer >

Op de hoogte blijven?

Kom ik aanmerking voor subsidie?

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een duurzaam energie apparaat. Deze subsidie stimuleert minder gas/energie te verbruiken en meer gebruik te maken van duurzame warmte. Zo wordt energie bespaard en CO2-uitstoot verminderd. Het enige aircosysteem dat aan deze eisen voldoet is de warmtepomp.
U kunt de ISDE alleen in 2016 aanvragen dus wees er snel bij. Wij helpen u graag verder, neemt u gerust contact op met onze specialisten op het gebied van aircosystemen.