Nieuwe start voor Burg Groep

De Burg Groep is een groot en internationaal bedrijf. Waarschijnlijk gebruikt u dagelijks de producten van de Burg Groep zonder dat u het door heeft. De Burg Groep is onder meer producent van azijn, limonadesiroop, diversen schoonmaakmiddelen en benodigde vloeistoffen voor uw auto. Al deze producten, en nog veel meer, worden hier geproduceerd en verpakt.

Duurzame samenwerking

Ook Installatiebedrijf Bruijn is een samenwerking begonnen met de Burg Groep. Sinds de feestelijke start van de nieuwbouw bij het hoofdkantoor van de Burg Groep aan de Marconistraat te Heerhugowaard kunnen wij met trots vertellen dat ook wij meewerken aan dit innoverende en continu groeiende bedrijf. Installatiebedrijf Bruijn is bij het tankenpark begonnen met het schoon en zuiver houden van het afgevoerde hemelwater door middel van speciale putten.

De samenwerking tussen Installatiebedrijf Bruijn en de Burg Groep is een prachtig begin van een project waarbij een supermoderne brouwerij met magazijn en expeditie gerealiseerd wordt. Hierbij is duurzaamheid een belangrijk en hoogstaand issue waar veel aandacht aan geschonken wordt. De Burg is hierbij de voorloper in de afname van de koude stroom in het warmte/koude net die tussen de bedrijven in Heerhugowaard gerealiseerd gaat worden. Bij het project in Heerhugowaard speelt de Burg een grote rol en wordt de restwarmte optimaal gebruikt.

In de loop van de bouw en realisatie zullen wij met enige regelmaat updates geven over de ontwikkelingen. Blijf ons dus volgen als u op de hoogte wilt blijven. Kijk ook eens op onze Facebookpagina.

pbruijn-samenwerking-deburg

Op de hoogte blijven?

072 - 57 607 30