De slimme thermostaat

Bent u de baas over uw energieverbruik? Slechts 2 op de 10 Nederlanders zegt overtuigend energiebewust te leven. Om bewust met uw energieverbruik om te gaan, is er eerst inzicht nodig. Hiervoor hebben wij de oplossing. Word weer de baas in huis met de slimme thermostaat.

De spIDer thermostaat

Met de slimme spIDer klimaat thermostaat heeft u te allen tijde het verbruik in eigen hand. Wilt u nog meer voordeel halen uit uw energie?

  • Controle via app
  • Minder energieverbruik
  • Minder energiekosten
  • Zeer gebruiksvriendelijk

De voordelen van de spIDer thermostaat

Bespaar aanzienlijk veel energie en monitor uw verbruik, zelfs als u niet thuis bent. Met een paar simpele drukken op de knop kunt u op elk moment de temperatuur aanpassen naar eigen voorkeur. Met het ergonomische touchscreen en de duidelijke, eenvoudige interface stelt u snel de gewenste temperatuur en timing daarvan in. Op afstand controleert u het verbruikt met een handig app voor uw smartphone. Daarbij kunt u via de app de verwarming in- en uitschakelen plus de gewenste temperatuur instellen.

Zo’n handige thermostaat hebben?

Wilt u ook zo’n praktische thermostaat in huis hebben die u met een app kunt bedienen? Dat kan! Piet Bruijn vertelt u graag meer over alle mogelijkheden van de spIDer thermostaat.
Mogen wij u verder helpen?

Op de hoogte blijven?