De beste CV-Ketel volgens de consumentenbond

Consumentenbond kiest de Remeha Tzerra als de beste CV-ketel. De Consumentenbond testte recentelijk een hele reeks cv-ketels. De Remeha Tzerra Plus CW4 kwam als beste naar voren na het onafhankelijke onderzoek.

De Remeha Tzerra met kop en schouders bovenaan

17 nieuwe HR-ketels werden flink aan de tand gevoeld door de Consumentenbond. Zo werd onder andere de tevredenheid, levensduur, betrouwbaarheid en de energiezuinigheid gecontroleerd. De Remeha Tzerra M28c Plus kwam met een 7,7 als best geteste cv-ketel uit de test. Dit komt volgens de Consumentenbond door de allround kracht van het toestel. Op alle onderdelen komt deze ketel bijzonder goed tot zijn recht. Vooral op het onderdeel energiezuinigheid steekt de Remeha Tzerra met kop en schouders boven zijn concurrenten uit.

6.000 consumenten beoordeelden CV-Ketels

consumentenbond-test-cv-ketels-remeha-tzerra-plus-28c
Voor het eerst dit jaar heeft de Consumentenbond haar internetpanel met 6.000 consumenten ingeschakeld. Zo moesten deze duizenden consumenten de cv-ketel die bij hen in huis hangt keuren op betrouwbaarheid en levensduur. Duidelijk uit de test kwam dat de consumenten een flinke voorkeur hebben voor niet alleen het model, de Remeha Tzerra M28c Plus maar ook vooral het merk Remeha. Het consumentenpanel geeft het merk Remeha maar liefst een 8,5, waarmee Remeha verreweg het hoogste rapportcijfer bezit.

Het testresultaat van de Tzerra M28c Plus CV-Ketel

Met een 7,7 is de Remeha Tzerra M28c Plus bijzonder sterk voor de dag gekomen. Op alle geteste onderdelen scoorde deze Remeha uitstekend. Vooral het onderdeel comfort warm water, stroomverbruik en verwarmen op een laag pitje is een van de specialiteiten van de Remeha Tzerra M28c Plus.

CV-Ketel van Remeha scoort hoog op energiezuinigheid

Voor het onderdeel energiezuinigheid kreeg de Remeha Tzerra M28c Plus een 8,4 van het 6.000 man sterke consumentenpanel. Dit komt door zijn lagere minimumvermogen in verhouding tot de concurrentie. Hierdoor bespaart de Tzerra CW4 aanzienlijk in energie.

Een duurzaam CV-Ketel advies van Installatiebedrijf Piet Bruijn

Piet Bruijn is het Installatiebedrijf uit Heerhugowaard met een goed oog voor duurzame oplossingen. Wij lopen voorop in ons assortiment producten die opvallen als het gaat om de energiezuinigheid. De Remeha Tzerra M28c Plus CW4 is zo een duurzame CV-ketel. Een die beter en vooral slimmer om met energie wat niet uw energierekening ten goede komt maar ook de levensduur van het apparaat vergroot. Kortom, de Remeha Tzerra geeft werkelijk waar voor uw geld. Heeft u interesse in een duurzame en energiezuinige Remeha Tzerra M28c Plus CW4? Kijk dan hier voor meer informatie over de aanschaf en montage.

Op de hoogte blijven?

072 - 57 607 30