Wij zoeken een service monteur !

Ben jij ...

. . . in het bezit van een diploma MBO installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouw of heb je op een andere wijze deze kennis en kunde opgedaan? Ben je woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rondom Heerhugowaard? Kun je zelfstandig werken bij het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen?

Vind je het geen probleem om mee te draaien in weekend-servicediensten? Ben je in het bezit van een rijbewijs en beschik je over goede contactuele (klantgerichte) eigenschappen?

Samengevat

  • Ben je klantgericht?
  • Ben je technisch?
  • Heb je een MBO diploma?
  • Heb je een rijbewijs?
  • Woon je in de buurt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De huizen en bedrijven van onze klanten zijn jouw werkplek. Jij bent ons belangrijkste visitekaartje!

Wij bieden ...

. . . een collegiaal, informeel en betrokken team aan vakmensen en een fijne, trouwe, klantenkring. Medewerkers krijgen intern alle mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Het bedrijf biedt een werkklimaat waarin waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Als nieuwe collega kun je rekenen op een prima beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden met de intentie tot vast dienstverband.

Over ons

Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar en is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en onderhouden van betrouwbare en energiezuinige verwarmingsinstallaties. Wij steken energie in een goede installatie, zodat onze klanten op een veilige, onbezorgde manier van hun wooncomfort kunnen genieten.

Met onze 24/7 storing- en onderhoudsdienst verzorgen wij ook het onderhoud van deze installaties. Door periodiek bij onze klanten langs te gaan voorkomen we onverwachte problemen en storingen.

Geïnteresseerd?

Bel 072 – 57 60 730 of stuur een e-mail gericht aan de heer P. Bruijn:
admin@pietbruijn.nl.

 

072 - 57 607 30