Ideale werkomgeving

Een prettig en gezond werkklimaat is erg belangrijk voor zowel uzelf als voor uw werknemers. Piet Bruijn kan u voorzien van passende oplossingen om de atmosfeer van uw bedrijfspand te optimaliseren. Ook voor andere installaties, service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Mogen wij u van dienst zijn of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Komt mijn bedrijf in aanmerking voor subsidie?

Wanneer u investeert in een duurzame installatie of andere installaties is het zeer goed mogelijk dat u recht heeft op subsidie. Uiteraard kunnen wij u hierin begeleiden hoe u deze subsidie aan kunt vragen en wat de verstandigste keuze is.

Reparaties en onderhoud

Voor reparaties en onderhoud hanteert Piet Bruijn dezelfde prijzen als voor gewone consumenten. U kunt hier een abonnement voor afsluiten via de abonnementen configurator.

Tot en met vijf apparaten bestaan er standaard abonnementen, echter wanneer u zich inschrijft voor meer dan vijf apparaten zullen wij u een offerte aanbieden.

Gezondheid op de werkvloer

Als werkgever heeft u natuurlijk het liefst dat al uw werknemers te allen tijde gezond en productief zijn voor uw bedrijf. Luchtverversing zorgt ervoor dat de atmosfeer binnen uw kantoor of werkruimte voorzien is van een zuurstofrijke lucht. Hierdoor raken uw werknemers minder snel vermoeid en kunnen negatieve gevolgen als astma, irritatie aan de luchtwegen en/of huid, concentratieproblemen, hoofdpijn en allergische reacties worden voorkomen.

Bij sommige bedrijven is het volgens de Arbowet verplicht om luchtverversing toe te passen. Dit is voornamelijk van toepassing bij industriële bedrijven die werken met chemische stoffen of stoffen die tijdens de productie vrijkomt. Dit om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen.

Wilt u meer weten over luchtbehandeling met betrekking tot de Arbowet? Klik dan op onderstaande button.

Onze klanten vertellen

Burg Groep

De samenwerking tussen Installatiebedrijf Bruijn en de Burg Groep is een prachtig begin van een project waarbij een supermoderne brouwerij met magazijn en expeditie gerealiseerd wordt.

Web First

Bruijn is altijd goed bereikbaar en wanneer nodig dezelfde dag nog ter plekke. Dat werkt plezierig!

Passende oplossing voor elk scenario

Aangezien geen enkel bedrijfspand hetzelfde is, levert Piet Bruijn te allen tijde maatwerk. De installaties worden speciaal afgestemd op uw situatie en wensen. De monteurs van Piet Bruijn kijken nauwkeurig naar de mogelijkheden die uw pand te bieden heeft. Vervolgens wordt er gekeken hoe de installatie het beste tot zijn recht komt, zonder dat u hier hinder aan ondervindt.

Maatwerk
072 - 57 607 30